søndag den 5. oktober 2008

btka.dk

btka.dk er en nyere internet hjemmeside som tilbyder at bygge broer imellem håndværkeren og forbrugeren. btka.dk simplificerer den arbejdsgang, som bygherre er nødsaget til at gå igennem ved at få leveret tilbud fra firmaer. Bare forespørg på arbejdets omfang på web-portalen. Tre forskellige og uafhængige fagfolk kontakter dig med dét i sinde at give et bud.
Denne service fra btka.dk er gratis og uden bundne aftaler. Det er blevet vældig udbredt at få frembragt håndværksmæssige priser og betingelser via nettet. Altid har det været reglen, at man selv kontakter fagmestrene når man har en håndværksmæssig opgave, der skal udføres. Dersom det viser sig at denne fremskridende tendens fortsat udvikles bare tilnærmelsesvis ligeså hastigt, som det har været set fremtil dags dato, vil traditionen meget hurtigt være overstået.
For fremover vil det være firmaet som tager kontakt til dig. Oftest er det en anstrengende og tidsrøvende opgave at kontakte uafhængige firmaer for at modtage nogle uafhængige diverse tilbud at vurdere for og imod. Selv det at lokalisere en håndværker der har tiden til at tilse dit spørgsmål kan for de fleste være en større udfordring.

btka.dk kan være en god assistance til at kontaktformidle mellem fagmestre af enhver art og dem, som står og skal bruge deres faglige eksperthjælp. Det foregår således, at du beskriver opgavens omfang og karakter en enkelt gang på portalen btka.dk, og så skal man ikke foretage sig mere.
I løbet af virkelig kort tid opsøges du af tre arbejdsstyrker, som alle vil se på din opgave og afgive et tilbud. Derefter udvælger du ganske enkelt budet, som kan rumme dine præmisser bedst. Det er bemærkelsesværdig at det er uforpligtende at få frembragt aftaleforslag på btka.dk, så du er ikke tvunget til at afslutte en aftale. Det er desuden gratis at rekvirere et håndværksmæssige priser og betingelser hos btka.dk, dersom eksperten ofrer et lille beløb som bidrager til at være en del af systemet.

Mange kunne så bekymre sig om firmaerne tillægger beløbet fra kontingentet når regnestykket skal gøres op, men virkeligheden er imidlertid en anden.

Alle de tilknyttede håndværkere er indforståede med at du, som bygherre, modtager talrige forskellige tilbud. Af den årsag leverer de den billigste pris de er i stand til at præstere, i håb om at det er dem der vælges. I virkeligheden er det sådan, at metoden sikrer at det bliver både nemmere og endda til en bedre pris for konsumenter. Fagmesterens fortjeneste ved systemet kan tydeligt ses på de mange ekstra handler han kan få lov at byde på, -set forhold til tidligere tiders metode, hvor forbrugeren typisk opsporede specialisten ved hjælp af lokalhåndbogen. Denne, hvilken han i øvrigt på lige vis betalte for at holde sig præsenteret i.
For håndværkeren er det en 100% tilsigtet reklameindsats, hvis man sammenligner med at betale til lokal håndbogen, diverse regionalhåndbøger med videre. På btka.dk kan det lade sig gøre at skaffe prisoverslag fra malervirksomheder, tømrermestre, murersvende, smede, gartnerfirmaer, brolæggere, tagrenovatører, arkitektvirksomheder, samt alle tænkelige almene håndværksbrancher, men desuden også bogholdere, advokatbistand mm.

Mange flere nye arbejdsgrene kommer til løbende, så du kan jo altid forsøge sig. Det er som bekendt uden nogle former for omkostninger og uforpligtende.